Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca construiti sau renovati, va aflati in fata unei decizii importante. Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termica eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele REHAU Brillant-Design reprezinta decizia corecta..

Design pretentios pentru casa dvs.

Investiti mult în casa dvs. si doriti sa corespunda pâna în detaliu dorintelor dvs. personale. Ferestrele REHAU Brillant-Design contribuie la bucuria dvs. de a va întoarce de fiecare data acasa. Ferestrele REHAU Brillant-Design completeaza perfect imaginea casei dvs. Formele, culorile, decorurile numeroase si canatul cu design va deschid multiple posibilitati.

Economisire de energie prin izolatie termica

Cu ferestrele REHAU Brillant-Design va simtiti cât mai protejat în casa Dvs, chiar si în anotimpul rece. Datorita unei valori foarte bune de izolatie termica, caldura ramâne acolo unde trebuie sa ramâna: în interiorul casei dvs. Ideal pentru case cu consum energetic redus sau renovarea cladirilor vechi.

Adancime constructiva: 70 mm (optional: 80 mm Rame cu design) / garnitura de contact

Numar camere: 5 camere (6 camere)

Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K (Armare standard)

Izolare termica: cu armatura cu punte termica: Uf= 1,2 W/m²K

Izolare fonica: pana la clasa de protectie fonica 5 (VDI 2719)

Protectie Antiefractie: pana la clasa de rezistenta 3 (DIN V ENV 1627)

Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la grupa de solicitare C (DIN 18055)

Solutie de constructie a colturilor anticondens

Nelimitate posibilitati de configurare prin intermediul unei game deosebit de cuprinzatoare de profile

Falt înclinat în rame pentru directionarea îmbunatatiita a apei si facilitarea curatarii

Forme atat de variate precum arhitectura

Ferestrele REHAU Brillant-Design va pun în valoare casa prin aspectul lor elegant, modern si suprafetele lucioase.Noi nu punem granite imaginatiei dumneavoastra.Puteti alege între diferite culori si forme, ca de exemplu rama-design de 80 mm adâncime constructiva si tehnica cu sase camere. În combinatie cu canatul rotund REHAU Brillant-Design se creeaza o imagine de ansamblu deosebit de armonioasa. Cu acest sistem de ferestre nici o dorinta nu ramâne neîndeplinita.


Ferestrele REHAU Brillant Design va ofera formele si executiile potrivite pentru diverse arhitecturi. Astfel, de exemplu cu liniile arcuite si oblice in campul vizual sau cu ferestre construite cu sprosuri, puteti sublinia stilul casei dvs. si crea un aspect deosebit de impresionant. Pentru a oferi un caracter individual, canalul de fereastra poate fi optinut in doua variante distincte de design: elegant rotunjit, decent oblic sau cu suprafete suprapuse in mod marcant una fata de cealalta. Puteti fi sigur ca ferestrele dvs. isi pun accentul cu stil pe ambientul locuintei si in acelasi timp se integreaza armonios in intreaga arhitectura a casei dvs.

Durata lunga de viata – o noua bucurie in fiecare zi

Durabile, de o valoare constanta si usor de întretinut Ferestrele ar trebui sa va ofere placere mult timp – si munca putina. Ele îsi pastreaza valoarea în mod constant si, datorita suprafetei remarcabile, sunt în plus usor de întretinut.Ferestrele REHAU Brillant-Design sunt produse cu cea mai mare grija si exclusiv din materiale de înalta calitate. Materialul RAUPVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, usor de întretinut si contribuie permanent la mentinerea si cresterea valorii casei dvs.Prin suprafetele lor închise si netede de o calitate remarcabila ferestrele REHAU Brillant Design se murdaresc mai greu si se pot curata repede si fara efort cu apa, solutie de curatat si o cârpa moale.

Izolatie fonica adaptata individual

Pentru ca nimic sa nu va tulbure linistea. Daca afara este foarte mult zgomot, ferestrele au rolul sa va asigure liniste in interiorul caminului, chiar si atunci cand in imediata dumneavoastra vecinatate se afl a surse puternice de zgomot. Pentru astfel de zone cu un nivel de zgomot ridicat, ferestrele REHAU Brillant-Design plus pot fi adaptate individual la protectia fonica necesara pentru fiecare caz. Astfel va puteti relaxa oricand, indiferent de nivelul zgomotului exterior.

Culori alb, uni sau structurate

Ferestrele REHAU Brillant-Design sunt diversificate nu numai ca forma ci şi ca nuante. Pe lânga clasicul alb gasiti spre alegere aproape toate culorile RAL. Daca preferati un aspect de lemn structurat, atunci decorul nostru deosebit de usor de întretinut va va entuziasma cu siguranta.

  • Aspect de lemn: aspectul de lemn este dat de o folie cu structura deosebit de rezistenta la decolorare si uzura.
  • Vopsirea: se poate obtine in aproape toata paleta de culori RAL.
  • Capace din aluminiu:Vopsirea posibila in aproape toate culorile RAL si Eloxal(metalizat).

Izolare Termica

Izolare Fonica

Protectie Antirefractie

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0755 749 125
Contact