Ferestrele PVC cu feronerie activPilot Select se deosebesc prin eletanţa atemporală. Balamalele montate în fereastră nu sunt vizibile, de aceea reprezintă o soluţie ideală pentru clienţii care apreciază aspectul estetic şi soluţiile inedite.

Ferestrele dotate cu aceste tipuri de feronerie sunt potrivite pentru arhitectura modernă, dar pot fi utilizate şi în monumentele care trebuie renovate. Datorită acestui tipuri de feronerie ferestrele monumentelor îşi păstrează stilul iniţial. Feroneria standard este potrivită pentru ferestre cu masa aripii de 100 kg.

null

Caracteristici si avantaje

  • Feronerie ascunsă în totalitate ceea ce subliniază aspectul estetic al întregii ferestre
  • Sarcina admisă a feroneriei de 100 kg, cu posibilitatea de adaptare până la 150 kg
  • Clemă antiefracţie în aripa de deschidere rabatare
  • Posedă posibilitatea de ajustare a presiunii
  • Microînclinare

Balamalele completascunse de la activPilotSelectsatisfaccele mai înalte cerințeîn ceea ce priveștedesignul și confortul.Ilustrația prezintăuncolț combinat. Cu doar doua componente – o balama și placa adaptor – puteți crește capacitatea portantă de 100 kg până la 150 kg.

Balamalele complet ascunse ale feroneriei activPilotSelect pentru canate de până la 150 kg confirmă încă o dată capacitatea de inovare ridicata a Winkhaus. activPilot Select este o tehnologie de ultima ora și oferă cu noua generație de accesorii ascunse o soluție inteligentă pentru canate de suprafete mari implinind cerințe estetice înalte.

DatorităactivPilotSelectputeți deschidecanatelepanalaununghidemaimult de 95°.

Pentru a beneficia de serviciile noastre

Contactati-ne telefonic sau prin e-mail.

0755 749 125
Contact